Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentar PSD, atacat din partid: E lipsit de caracter și de colegialitate

PSD stiripesurse.ro

E iar scandal la vârful PSD! Gabriela Firea a lansat un atac extrem de dur la adresa europarlamentarului Cătălin Ivan. Îl acuză de faptul că își neglijează obligațiile ce derivă din poziția de europarlamentar, iar în tot acest timp preferă să își atace colegii de partid.

„După ce a fost înlocuit de la conducerea organizaţiei sectorului 1 Bucureşti a PSD pentru activitate necorespunzătoare, sau mai bine zis lipsa de activitate, dl Cătălin Ivan tine cu tot dinadinsul să demonstreze că includerea sa pe lista de candidaţi social-democraţi pentru alegerile europarlamentare a fost tot o eroare regretabilă.

De când şi-a anunţat intenţia de a candida la funcţia de preşedinte al PSD, dl Cătălin Ivan îşi neglijează sistematic obligaţiile de membru al Parlamentului European, sfidându-şi astfel atât colegii cât şi pe cetăţenii care i-au acordat votul şi încrederea.

Potrivit platformei de monitorizare VoteWatch, dl Ivan se situează pe un jenant loc 743 din 751 în ceea ce priveşte prezenta la lucrările Parlamentului European, având zero rapoarte, întrebări parlamentare, rezoluţii sau declaraţii scrise. În cele peste şapte luni ale actualului mandat, Cătălin Ivan a amendat doar 4 rapoarte şi a depus un singur discurs în varianta scrisă, un bilanţ total nesatisfăcător, mai ales dacă îl comparăm cu activitatea domniei sale din precedentul mandat.

Dacă pentru activităţile pentru care a fost votat şi este plătit nu-şi găseşte timp şi resurse, dl Ivan este în schimb foarte activ în a critica actuala conducere a partidului, folosind ca principale arme atacul la persoana şi colportarea acuzaţiilor calomniatoare lansate de adversarii politici ai PSD.

În mod cert, dl Cătălin Ivan a fost cointeresat să facă jocurile politice ale altora, pentru că e foarte greu de crezut că-şi poate imagina că va ajunge preşedintele unui partid la a cărui tentativa de destructurare pune umărul, dovedind o totală lipsă de caracter şi colegialitate.”,  e mesajul Gabrielei Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.