Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentar PSD reacționează dur și cere ambasadei Germaniei poziție oficială pe scandalul activării articolului 7 împotriva României

psd

Europarlamentarul PSD Andi Cristea l-a catalogat joi drept un „cocoș la distanță care e binevoitor în apropiere” pe parlamentarul german care a cerut activarea articolului 7 împotriva României și a apreciat că ar fii „binevenit” o reacție oficială pe această temă a ambasadei Germaniei.

„Gunter Krichbaum, mentorul lui Siegfried Muresan si prietenul Monicai Macovei loveste din nou. Excelenta Sa, cunoscut memoriei institutionale a statului roman mai ales pentru vizitele dese la cabinetele ministrilor romani, la usa carora se transforma intr-un mielusel rugand diverse lucruri in numele diverselor interese, dovedeste inca o data ca e bine sa ai incredere doar in inginerii nemti, nu si in politicieni.

Un cocos la distanta care e un binevoitor in apropiere, domnul Kirchbaum uita ca nu mai suntem stat candidat si ca nu mai poate comanda la Bucuresti ca la un restaurant din 2006. Din 2007 Romania trebuia tratata cu respect dar nici in 2019 nu e prea tarziu.

De aceea, o reactie a Ambasadei Republicii Federale Germania in Romania fata de solicitarea domnului Krichbaum este binevenita”, a scris Andi Cristea pe Facebook.

Citește și: ALERTĂ - Lider al Parlamentului Germaniei, căsătorit cu o fostă consilieră a lui Macovei, cere 'opţiunea nucleară' împotriva României .

Președintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag Gunter Krichbaum i-a transmis, miercuri, o scrisoare șefului Comisiei Europene Jean-Claude Juncker să activeze articolul 7 din Tratatul UE pentru România, motivând că din 2016 guvernele române au împiedicat sistematic lupta anticorupție.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.