Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un europarlamentar PSD vrea sancționarea lui Bădălău: 'Argumentele sunt foarte multe'

https://www.ziaruldeiasi.ro
dragos benea

Europarlamentarul PSD Dragoș Benea a declarat că este necesară sancționarea lui Niculae Bădălău pentru afirmațiile pe care le-a făcut despre românii din Diaspora. Acesta a adăugat că există multe argumente pentru o sancțiune.

„Sigur sigur. Argumentele sunt foarte multe”, a declarat Dragoș Benea, întrebat dacă își menține opinia că Niculae Bădălău trebuie sancționat.

Liderul PSD Giurgiu Niculae Bădălău a declarat săptămâna trecută, într-o conferință de presă, că este „o nebunie” să se mărească numărul parlamentarilor de Diaspora, în străinătate fiind 700.000 de români cu domiciliu în străinătate, restul până la trei-cinci milioane fiind „fetele alea de le duc ăștia”.

Citește și: CExN PSD în prima ședință după conducerea Dăncilă. Cazul Bădălău - Diaspora. Buzatu: 'Ce să mai facă omul acum? Să sară în Siret?'

Bădălău a afirmat, înaintea CEx de miercuri, că își cere din nou scuze față de românii care sunt plecați la muncă în străinătate și că regretă contextul și formularea „total nefericite”. El a precizat că va respecta decizia pe care o vor lua în CEx colegii săi în ceea ce îl privește.

De asemenea, mai mulți lideri social-democrați au reacționat pe rețelele sociale și s-au delimitat de declarația liderului PSD Giurgiu, Niculae Bădălău.

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a atras atenția membrilor PSD că partidul e în reconstrucție, iar astfel de afirmații nu pot fi tolerate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.