Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentar român, vilă cu 20 de camere pe plajă - FOTO

F. P.
plaja carte

Un europarlamentar român îşi face vacanţele pe litoralul românesc, la Olimp, într-o casă de două etaje, construită în urmă cu câţiva ani, chiar pe plajă.

Devenit în ultimii ani un politician discret, fostul premier Theodor Stolojan îşi petrece concediile la vila sa cu 20 de camere de pe litoral. Stolojan se retrage la vila sa impunătoare de la mare, alături de familie. În plus, îşi invită şi câţiva prieteni apropiaţi şi locuieşte acolo, chiar şi o luna de vară, cât ţine vacanţă.

Casă este situată în apropierea staţiunii Olimp şi se află în imediată apropiere a unui complex rezidenţial de lux construit de o firmă din străinătate. Imobilul europarlamentarului se întinde pe două etaje, are 20 de camere şi se află pe plajă, unde are şi şezlonguri proprii.

"Casă este veche de câţiva ani şi a fost construită de Stolojan că o reşedinţa de vacanţă. Este una dintre cele mai importante din zona, însă nu le întrece în opulenţă pe cele ale afaceriştilor de pe litoral. Deşi pare mare, este o vila decentă, iar când vine în staţiune, el este un tip popular şi respectuos", au povestit persoane de la faţă locului, pentru wowbiz.ro.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.