Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentarul Carmen Avram spune că PSD s-a reabilitat la nivel european: 'UE a înţeles că nu mai e partidul din 2017-2018'

caleaeuropeana.ro
Carmen Avram

Europarlamentarul social-democrat Carmen Avram a explicat pentru News.ro că, la nivel european, PSD a depăşit problemele de imagine din era Dragnea, întrebată fiind cum este văzută la nivel european coaliția PNL - PSD.

“Din fericire, liderii europeni nu intervin în politica internă a unui stat membru, numai dacă există probleme extrem de grave, cum sunt cele din Polonia sau din Ungaria, unde sunt acuzaţii că nu sunt respectate prevederile tratatelor UE. România nu este în această situaţie. UE ne va lăsa să ne facem noi planurile şi să le punem în aplicare aşa cum credem noi de cuviinţă. Pe de altă parte, PSD nu mai este partidul din anii 2017-2018, căruia să i se impute diverse păcate. UE a înţeles că situaţia nu era chiar atât de gravă cu PSD ca partid în sine. A fost vorba de nişte lideri asupra cărora planau acuzaţii. Partidul în sine e format din milioane de oameni. Nu poţi să pui anatema asupra milioane de oameni sau asupra unei sigle”, a declarat Carmen Avram.

Ea a precizat că au existat contacte foarte frecvente între noua conducere a PSD şi Partidul Socialist European şi Comisia Europeană.

”În al doilea rând, au existat contacte foarte frecvente între noua conducere a PSD cu Partidul Socialist European şi cu Comisia Europeană. La nivel de lideri europeni, nu cred că vom auzi decât mesaje de felicitare, pentru că vom obţine în sfârşit stabilitatea după o perioadă foarte turbulentă. Sau, dacă se va întâmpla ceva pe traseu şi se va constata că vom încălca prevederile tratatelor, ceea ce mă îndoiesc, atunci vor interveni”, a încheiat Carmen Avram.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.