Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentarul Claudia Țapardel: 'Unde s-a mai văzut în UE un stat în care liderul Opoziţiei să facă plângere penală împotriva Prim-Ministrului?'

claudia-tapardel.ro
Claudia Tapardel

Iniţiativa președintelui PNL, domnul Ludovic Orban, de a depune plângere penală împotriva Prim-Ministrului României, doamna Viorica Dăncilă, este dezgustătoare şi de o jenă totală!

Domnul Ludovic Orban vrea să dea foc la ţară cu mâinile lui la ordinul primit de la altcineva? Decizia sa, luată fără să consulte partidul care l-a votat preşedinte, nu face decât să alimenteze temerile că se doreşte cu orice preţ schimbarea actualei guvernări.

Sunt foarte multe coincidenţe în ultima vreme între acţiunea Preşedintelui Klaus Iohannis, care a cerut în ultimele două săptămâni de patru ori demisia premierului Viorica Dăncilă şi iniţiativa preşedintelui PNL, Ludovic Orban, de a sesiza Parchetul General.

Preşedintele PNL a dezvoltat o obsesie pentru doamna Viorica Dăncilă pentru că, încă de la desemnarea sa în calitatea de Prim-Ministru, a jignit-o şi a atacat-o în permanenţă într-un mod barbar.

Trebuie să încetăm cu această obsesie pentru Putere şi de a ne gândi că anul viitor sunt alegeri prezidenţiale şi, cu orice preţ, Klaus Iohannis trebuie să aibă Guvernul său pentru a gestiona acele alegeri şi pentru a rămâne în funcţie doar pentru că se simte bine în fotoliul de la Palatul Cotroceni.

De asemenea, nu trebuie uitat că, potrivit Constituţiei, Preşedintele nu îl poate demite pe Prim-Ministru. În plus, aşa cum arată sesizarea penală hilară, facută de Ludovic Orban, premierul Dăncilă nu se poate încadra la niciuna dintre învinuirile din Codul Penal legate de înalta trădare.

NU NE MAI FACEM BINE!

Unde s-a mai văzut în Uniunea Europeană un stat în care liderul Opoziţiei să facă plângere penală pentru înaltă trădare împotriva Prim-Ministrului?

Riscăm să ne pierdem credibilitatea atât la nivel european cât şi la nivel internaţional cu astfel de măsuri. Ce opinii vor avea partenerii noştri strategici din Uniunea Europeană, din NATO, care văd cum liderul Opoziţiei face plângere penală pentru înaltă trădare?

Este foarte grav să avem o ţară în care nu există stabilitate şi în care toată lumea flutură instrumente penale.

Din păcate, ne aflăm în România unde avem un război româno-român! Pentru ce şi pentru cine avem acest război?


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.