Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentarul Claudia Ţapardel (PSD): 'Prima femeie Prim Ministru a României, Viorica Dăncilă, este un om integru, cu o experienţă politică greu de egalat'

Nominalizarea Vioricăi Dăncilă, liderul delegației PSD în Parlamentul European, ca Prim Ministru al României, este salutată de la Strasbourg de către Claudia Țapardel, unul dintre cei mai tineri europarlamentari români, membru în Comisia pentru Transporturi și Co-Președinte al Intergrupului pentru Turism.

Citeşte şi: Ecaterina Andronescu explică MOTIVELE retragerii sale din cursa pentru şefia Guvernului

Vorbind din perspectiva de colegă de partid, dar și de delegație în Parlamentul European, aceasta a apreciat ca oportună numirea lui Dăncilă, subliniind calitățile de lider ale acesteia, dar și aprecierea de care se bucură în PSD.

„Viorica Dăncilă este un om integru, cu o experiență profesională și politică greu de egalat, care ne va onora din poziția de Prim Ministru al României.” a transmis Țapardel din plenul PE de la Strasbourg, potrivit unui comunicat remis ŞTIRIPESURSE.RO.

„În calitate de șef al delegației PSD în legislativul de la Bruxelles, aceasta a făcut o treabă excelentă în comisiile din care face parte, luptând pentru apărarea intereselor țării noastre. Este de asemenea și o colegă minunată, extrem de apreciată atât în interiorul partidului cât și în afara lui, mai ales datorită felului în care reușește de fiecare dată să găsească calea de mijloc.

Prima femeie Prim Ministru din istoria României moderne

„Ceea ce este cu adevărat extraordinar în situația de față este că România va avea în persoana doamnei Dăncilă primul său Prim Ministru femeie, un lucru care ne onorează ca partid, dar mai ales ca țară. Cred că a sosit momentul să arătăm că suntem o țară care sprijină participarea femeilor în poziții cheie, lucru pe care sper că îl înțelege și Președintele Iohannis.

Dincolo de acest lucru însă, ceea ce mă bucură cel mai mult este că nominalizarea făcută azi de PSD este una pe bază de merite, care reflectă cu adevărat munca depusă de colega noastră. Doamna Dăncilă are în spate o experiență politică de mai bine de 20 de ani, a evoluat în PSD fără să sară peste etape, și de aceea, cred că va fi un Prim Ministru bun pentru români. O felicit pentru nominalizarea primită din partea colegilor și doresc să o asigur de tot sprijinul meu în noul său rol.”

Citeşte şi: Liderul PSD Vaslui, prima REACŢIE după CEx-ul social-democraţilor: Ce spune despre propunerea Vioricăi Dăncilă în funcţia de premier .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.