Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentarul Eugen Tomac: Guvernul are obligația să ia urgent o serie de măsuri curajoase pentru a proteja populația în fața inflației

facebook.com
Eugen Tomac

Europarlamentarul PMP Eugen Tomac susține că Guvernul are obligația să ia urgent o serie de măsuri pentru a proteja populația în fața inflației.

'Criza de energie a produs un șoc fără precedent în toată economia'

Prin urmare, acum, prioritatea zero este să facem tot posibilul pentru a evita creșterea necontrolată a prețurilor la produsele alimentare.

Guvernul are obligația să ia urgent o serie de măsuri curajoase pentru a proteja populația în fața inflației și pentru a limita scumpirea alimentelor.

Oricât de complicată ar fi decizia și oricât de mult ar afecta bugetul, cred că în acest an trebuie eliminat TVA-ul la produsele alimentare de bază. Doar așa putem evita un dezastru în următoarele luni.

Este esențial ca cetățenii să își poată permite să se hrănească decent, iar pentru asta, produsele alimentare trebuie să iasă de pe poarta fabricilor la prețuri mai mici.

Sunt măsuri necesare, ele nu trebuie privite cu suspiciune. Veniturile românilor sunt incomparabil mai mici decât ale cetățenilor țărilor vest europene, prin urmare avem nevoie de decizii îndrăznețe pentru a-i ajuta. Creșterea rapidă a prețurilor va avea, firește, un impact social puternic.

Trebuie notificată Comisia Europeană și acționat acum!", a spus Eugen Tomac, pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.