Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentarul Eugen Tomac se revoltă împotriva Comisiei Europene: 'Propunerea privind mașinile electrice este mult prea radicală!'

eugen tomac

Din 2035, producția de mașini cu motoare pe combustie internă va fi interzisă, transmite eutoparlamentarul PMP Eugen Tomac: „Deși înțeleg și susțin nevoia crescândă de măsuri de protejare a mediului, totuși, consider că propunerea Comisiei este mult prea radicală”, transmite Tomac.

„Din 2035, producția de mașini cu motoare pe combustie internă va fi interzisă. Deși înțeleg și susțin nevoia crescândă de măsuri de protejare a mediului, totuși, consider că propunerea Comisiei este mult prea radicală”, scrie pe Facebook Eugen Tomac, scrie Mediafax. El precizează că a votat pentru respingerea propunerii Comisiei și împotriva acestui acord interinstituțional care stabilește ca din 2035 să se producă doar mașini electrice. „Deși am votat împotrivă, propunerea a fost adoptată cu o majoritate fragilă”, încheie Tomac.

Vezi și: Lovitură pe piața auto: vânzarea mașinilor cu motoare termice a fost interzisă de Parlamentul European începând din 2035

Parlamentul European a aprobat, marţi, printr-un vot final, un proiect de regulament care pune punct vânzării de automobile noi echipate cu motoare termice începând din 2035, ca parte a pachetului "Pregătiţi pentru 55", informează AFP, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.