Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentarul Gabriela Zoană: Scenarii absurde din lipsă de subiecte politice

Gabriela Zoană

Europarlamentarul Gabriela Zoană sustine ca se fac scenarii absurde din lipsă de subiecte politice, facand referire la excluderea PSD din Alianța Progresistă a Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European.

”Indiferent cât s-ar strădui unii analiști sau politicieni să creeze subiecte artificiale cu care să atragă atenția publicului în aceste luni de vacanță, nu vor reuși prin tehnici de dezinformare prost documentate. A presupune că Alianța Progresistă a Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European (S&D) va exclude PSD doar pentru că un coleg de la Bruxelles dorește să lovească în partidul pe listele căruia nu mai poate candida este la fel de fantezist cu a presupune că României îi va fi retrasă Președinția Consiliului Uniunii Europene doar pentru că jandarmii au intervenit în forță împotriva celor care tulburau ordinea și liniștea publică în cadrul manifestațiilor din Piața Victoriei”, a declarat europarlamentarul Gabriela Zoană, printr-un comunicat de presa.

”Putem înțelege că e vară și e cald, putem înțelege și faptul că unii încă au mințile încinse de la atâtea strategii despre cum să dărâme Guvernul, dar nu putem înțelege introducerea pe agenda zilnică a unor ipoteze absurde, născocite de mințile celor care au realizat că prin activitatea lor politică invizibilă nu vor putea ajunge curând la guvernare”, a mai adăugat europarlamentarul român.

”În istoria Parlamentului European nu există situații prin care o alianță să fi exclus formal o anumită formațiune, dar există situații în care anumite formațiuni s-au retras voluntar din cadrul alianțelor din care făceau parte, în cazul în care nu se mai regăseau în valorile respectivei alianțe. De asemenea, nu există situații în care o țară să fi fost ”sărită” de la asigurarea mandatului Președinției Consiliului Uniunii Europene, iar România nu este într-o asemenea situație, indiferent de absurditatea scenariilor pe care le concep unii și alții”, a susținut Gabriela Zoană.

”Dincolo de declarațiile ridicole făcute din dorința de afirmare a unor politicieni, excluderea PSD din S&D este la fel de fantezistă precum ipoteza că României nu îi va fi acordată Președinția prin rotație a Consiliului Uniunii Europene”, a concluzionat europarlamentarul român Gabriela Zoană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.