Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentarul Laurențiu Rebega avertizează: România are un dispreț inconștient față de viitorul copiilor

arhiva personala
Laurentiu Rebega

Europarlamentarul Laurențiu Rebega (Pro România) avertizează pe pagina sa de socializare că ”dacă rămânem în aceeași amorțire, în același dispreț inconștient față de viitorul copiilor noștri, România nu va mai rezista!”

El mai spune că „tensiunile politice cronicizate au adus România într-o situație fără precedent. Tot mai mulți români părăsesc România, iar cei rămași supraviețuiesc cum pot. Nu e o stare de bine, iar problemele pe care le avem (exodul intelectualilor, plecările masive ale tinerilor, lipsa forței de muncă din țară, sărăcia) au la bază, în fapt, proasta funcționare a instituțiilor, lipsa politicilor publice și a unui viitor mai bun. Aproape jumătate dintre tinerii noștri (47%) vor să plece din țară în următorii 5 ani! Concluzia o regăsim în studiul „Romanian migration fields on the move”, prezentat la Bruxelles de sociologul Dumitru Sandu. Alarmant e așa numitul cumul de motive pentru care se dorește plecarea: un loc de muncă mai bun, un salariu onorabil, dar și pentru un mediu de viață cu instituții funcționale”.

Rebega încheie cu concluzia că ”binele națiunii este singurul drum spre succes. De aceea, chem lângă mine pe toți cei cu gând bun pentru țară! Hai să schimbăm România!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.