Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentarul PMP Eugen Tomac: 'Unirea Republicii Moldova cu România se va produce, inevitabil, în sânul familiei europene'

facebook.com
Eugen Tomac

Europarlamentarul PMP Eugen Tomac, a vorbit, marţi, în plenul Parlamentului European, despre unirea Republicii Moldova cu România, care, spune liderul PMP, se va produce, inevitabil, în sânul familiei europene. El l-a atacat pe fostul preşedinte rus Dimitri Medvedev. ”Această figurină a lui Putin, cu ale lui ameninţări, nu sperie pe nimeni”, a afirmat Tomac.

”Uniţi în Europa! Am vorbit astăzi, în plenul Parlamentului European, despre Unire. Unirea R. Moldova cu România, care se va produce, inevitabil, în sânul familiei europene. Medvedev, această figurină a lui Putin, cu ale lui ameninţări, nu sperie pe nimeni. Ele trădează disperarea Moscovei atunci când constată că nu mai are control asupra regiunilor pe care obişnuia să le domine prin conducători pe post de marionete”, a spus europarlamentarul PMP, potrivit News.ro.

Potrivit lui Eugen Tomac, ”este esenţial să rămânem vigilenţi şi să combatem orice formă de ameninţare şi agresiune”.

”Dar, mai presus de toate, trebuie să rămânem uniţi şi să susţinem în continuare cu toată forţa efortul R. Moldova de a se alătura familiei europene, asumându-şi riscurile unei Rusii furioase care ar face orice să îşi păstreze controlul. Naţiunea română va fi din nou întreagă! Că-i place sau nu lui Putin!”, a mai spus Tomac.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.