Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentarul Pro România, Laurențiu Rebega, observator la alegerile din Liban. Moment spectaculos alături de prim-ministrul în exercițiu

stiripesurse.ro
Rebega Saad Hariri

Aflat în vizită oficială în Liban ca observator la alegerile din această țară, europarlamentarul Pro România Laurențiu Rebega s-a întâlnit cu președintele și cu premierul Libanului și și-a făcut un selfie cu acesta din urmă.

”În cursul zilei de azi, delegația de observatori a Parlamentului a fost primită de președintele Republicii Libaneze, gen. Michel Aoun și de președintele Consiliului de Miniștri (premierul, nota red.), Saad Hariri. Dincolo de diferențele de opinie politică, am avut onoarea și plăcerea de a asculta doi oameni de stat cu personalități puternice, preocupați în mod responsabil de viitorul unui Liban unit și democratic”, a scris Rebega pe pagina sa de socializare.

”Pe de altă parte, în stradă, oamenii așteaptă cu interes alegerile. Atmosfera, din cât am putut vedea, este calmă și optimistă. Pe fundalul urmelor de război, oamenii își doresc pacea”, a mai scris europarlamentarul Pro România.

Rebega a precizat că a fost și ”la cartierul general al Misiunii Națiunilor Unite în Liban (UNIFIL) și ne-am deplasat pe „linia albastră” care a separat (și, din păcate, încă separă) părțile aflate în conflict în timpul războiului civil”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.