Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentarul PSD Claudia Ţapardel: '„Este inacceptabil ca Romania să-și piardă credibilitatea în baza unor acuzații nefondate'

Facebook
Tapardel

Europarlamentarul PSD Claudia Ţapardel, reacţie vehementă la adresa PNL după plângerea penală depusă de liderul formaţiunii politice la Parchetul General, prin care i se aduc acuzaţii de înaltă trădare premierului Viorica Dăncilă.

„Este inacceptabil ca Romania să-și piardă credibilitatea în baza unor acuzații nefondate care prejudiciază grav imaginea țării noastre pe plan internațional, ca urmare a unor lupte politice care sunt în detrimentul interesului național. Consider că astfel de inițiative reprobabile nu servesc decât pentru a submina rezultatele dosebite ale actualului Guvern, reliefate prin creșterea economică fără precedent înregistrată de țara noastră, fapt remarcat și de Comisarul European în cadrul întâlnirii bilaterale cu Președintele Camerei Deputaților Liviu Dragnea, „a declarat Claudia Ţapardel în cadrul unei conferinţe care a reunit specialişti de renume mondial la Palatul Parlamentului.

Țapardel a lansat şi un apel opoziţiei din România.

”Mi s-ar părea mult mai firesc ca reprezentanții opoziției să renunțe la orgoliile politice și să-și concentreze eforturile pentru sprijinirea unei bune guvernări în interesul poporului român. La rândul meu, îmi doresc să promovez imaginea țării mele pe plan european și la nivel internațional prin #AmazingRomania, #visitRomania, #travelinRomania, și nu #rezist.” , a mai spus pedista.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.