Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentarul PSD Răzvan Popa: România este o țară profund pro-europeană. Comisarul Oettinger să își retragă afirmațiile

arhiva personala
Razvan Popa

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa consideră că afirmațiile făcute de comisarul Günther Oettinger, care potrivit unei publicații europene a inclus România într-o enumerare de țări care ar dori să slăbească UE, reprezintă o greșeală a acestuia, dezaprobată imediat de alți oficiali europeni.

”România este o țară profund pro-europeană, atât la nivelul clasei politice, cât și la nivelul societății, fapt cunoscut clar la Bruxelles. Acest lucru a fost demonstrat în mod repetat de-a lungul anilor, România fiind tocmai unul dintre statele care au încurajat constant consensul în cadrul Uniunii Europene și care au făcut sacrificii pentru a apăra proiectul european.

Este o greșeală afirmația făcută de comisarul Oettinger. Ar trebui să își retragă declarațiile și sper că o va face în cel mai scurt timp. Uniunea Europeană are nevoie de unitate, nu de astfel de afirmații incorecte.

Salut pe această cale declarațiile comisarului european pentru Justiție, doamna Vera Jourova, care a dezaprobat mesajul colegului său”, a spus Răzvan Popa.

CITEȘTE ȘI: Parmezanul, noul PERICOL vizat de Organizația Mondială a Sănătății. Avertizări ca pentru tutun .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.