Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentarul Siegfried Mureşan: Susţin cu fiecare ocazie pe care o am creşterea sprijinului pentru Republica Moldova în Europa

Facebook
Siegfried Mureșan

Europarlamentarul Siegfried Muresan afirmă, miercuri seară, că este foarte important pentru întreaga europă să susţină Republica Moldova, lucru pe care l-a afirmat şi în carul unui eveniment care a avut loc la Bruxelles, anunță News.ro.

”Susţin cu fiecare ocazie pe care o am creşterea sprijinului pentru Republica Moldova în Europa. Astăzi am vorbit la un eveniment organizat de Reprezentanţa landului german Baden-Württemberg la Bruxelles despre cât de important este pentru întreaga Uniune Europeană să continuăm să sprijinim Republica Moldova”, a transmis, miercuri seară, Siegfried Muresan, într-o postare pe Facebook.

Europarlamentarul afirmă că autorităţile de la Chişinău şi cetăţenii săi ”au făcut un mare serviciu Uniunii gestionând cu succes criza refugiaţilor ucraineni la graniţele ei”.

”Prin acest serviciu, a demonstrat tuturor rolul esenţial pe care îl are Moldova pentru siguranţa continentului nostru. De aceea, tot ceea ce îi oferim Ucrainei în următoarea perioadă trebuie să oferim şi Republicii Moldova”, a mai transmis liberalul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.