Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentarul Victor Negrescu cere ministerului Sănătății să îi ajute pe românii bolnavi care nu se pot deplasa la farmacii

stiripesurse.ro
Victor Negrescu

Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, a solicitat Ministerului Sănătății să rezolve o problemă acută din societatea românească în plină pandemie de coronavirus. Un număr important de persoane cu grave probleme de sănătate să confruntă, în ultima perioadă, cu lipsa din farmacii a unor medicamente absolut necesare în tratamentul bolilor cronice, motiv pentru care, social-democratul cere intervenția autorităților.

Citește și: DOCUMENT România infectată de COVID-19, pe județe!

„Un număr important de persoane mi-a scris în ultimele zile despre lipsa din farmacii a unor medicamente absolut necesare în tratamentul bolilor cronice. Nu este normal ca tocmai acum, persoanele cu afecțiuni cronice să alerge după medicamente mai ales că aceste persoane fac parte din categoria de risc major în contextul coronavirus.

Am solicitat Ministerului Sănătății și structurilor responsabile să rezolve rapid problema. Specialiștii pe care i-am consultat, așa cum fac mereu când apar astfel de spețe, menționează faptul că aceste situații puteau fi evitate printr-o mai bună gestiune, pentru că necesarul este bine cunoscut. De aceea am solicitat instituțiilor responsabile să comunice demersurile întreprinse pentru a rezolva rapid această situație, stadiul actual al stocurilor și ce măsuri au fost luate pentru evita astfel de sincope pe viitor.

Sănătatea trebuie să fie prioritară, nu doar pe hârtie sau în discursurile frumoase de la televizor. Le mulțumesc tuturor celor care îmi scriu și vă asigur că o să continui să acționeze pentru apărarea drepturilor cetățenilor”, se arată pe pagina de Facebook a lui Victor Negrescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.