Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentarul Vlad Gheorghe: Bodyguarzi USR nu m-au lăsat să particip la Comitetul Politic / Reacția partidului

Facebook
vlad gheorghe

Europarlamentarul Vlad Gheorghe acuză duminică, pe contul său de socializare, că nu a fost lăsat să participe la şedinţa Comitetului Politic al USR, fiind oprit de către bodyguarzi la intrare pe motiv că nu este „membru activ”, în timp ce purtătorul de cuvânt al partidului spune că decizia a fost una firească.

  • „Jandragneria s-a mutat la USR! Am fost întâmpinat cu bodyguarzi la intrarea în Comitetul Politic al partidului azi. (...) Mi s-a spus că 'aşa sunt ordinele' şi că 'nu figurez ca membru USR' în Registru, 'membru activ'. Eu ştiu că nu este jurist Cătălin Drulă, dar are totuşi jurişti la partid - i-ar răspunde şi voluntar dacă întreabă, nu trebuie să-i plătească la fel ca pe prietenul Cristian Ghinea”, spune Vlad Gheorghe, care precizează că nu a primit vreo înştiinţare care să-l anunţe că nu mai este membru USR.

„Aşa o fi când faci alianţă cu ce-a rămas din UNPR-ul lui Gabriel Oprea în PMP, asta o însemna Forţa Dreptei - nu vă pot spune, pentru că nu am fost lăsat să intru. Repet, nu mi s-a permis să particip în mod statutar în calitatea de europarlamentar USR. (...) Am spus românilor că vrem o Românie fără penali în funcţii publice şi le-am spus că vrem justiţie, nu corupţie. Acum ne aliem cu cei cărora le-am făcut opoziţie pentru ce, ca să fie linişte?! Cu liniştea asta a băgat-o Dan Barna pe Viorica Dăncilă în turul al doilea în 2019 şi ne-am ales iar cu Iohannis. Cu liniştea asta a ajuns USR în urma extremiştilor anti-europeni în sondaje. Cu liniştea asta e Şoşoacă mai prezidenţiabilă decât Drulă”, a adăugat acesta.

Reacția USR

Purtătorul de cuvânt al USR, Ionuț Moșteanu, a explicat pentru ȘTIRIPESURSE.RO de ce nu a fost primit europarlamentarul la ședință.

„Vlad a fost suspendat din partid pentru neplata cotizației. Pentru că este suspendat, nu putea vota la Comitetul Politic, prin urmare nu a fost trecut pe lista de acces. Lista a fost făcută pentru buna desfășurare a evenimentului, nimic ieșit din comun. Colegii care s-au ocupat de acces i-au comunicat politicos că nu este pe listă. Atât. Nimic mai mult. Vlad știa că nu are drept de vot și acces”, a declarat Moșteanu.

Europarlamentarul spune că „este un fals grosolan” ce susțin liderii USR și că acest lucru poate avea „inclusiv consecințe legale”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.