Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EUROVISION 2015 Suedia, Norvegia, Slovenia şi Israel au fost favoritele fanilor în a doua semifinală

eurovizion

Suedia, Norvegia, Slovenia şi Israel au fost favoritele fanilor în cea de a doua semifinală, de joi seara, a Eurovision Song Contest, care se desfăşoară la Viena în această săptămână, scrie agenţia DPA . 

Cântăreţul suedez Mans Zelmerlow, cotat în acest an drept cel mai popular competitor pentru finala concursului de către fan cluburile care susţin acest eveniment, şi-a apărat prin prestaţia sa de joi seară poziţia în topul pariurilor pe care o deţinea în ultimele zile. 

El şi-a acompaniat cântecul "Heroes" cu unul dintre cele mai creative showuri prezentate în concurs, făcând uz din plin de efecte de scenă high-tech care în mod aparent fuzionau cu imaginile animate din fundal. 

Duo-ul Sloveniei numit 'Maraaya' a produs un spectacol captivant, care a inclus dans însoţit de o vioară imaginară, iar tânărul interpret în vârstă de 16 ani Nadav Guedj din Israel a prezentat singurul cântec cu adevărat "dance' al serii, 'Golden Boy', care a primit o reacţie entuziastă din partea publicului, scrie DPA. 

Balada interpretată de Elnur Huseynov din Azerbaidjan s-a numărat printre cele 10 melodii cele mai populare în rândul cluburilor de fani ai concursului Eurovision, fiind aleasă pentru a concura în finala de sâmbătă, 23 mai. 

Duo-ul norvegian Morland & Debrah Scarlett a primit, de asemenea, voturile telespectatorilor din Europa şi al juriilor naţionale pentru a intra în finală, în ciuda prestaţiei lor relativ statice, comentează agenţia germană. 

Interpreţii pop din Lituania, Muntenegru, Cipru şi Letonia vor participa, de asemenea, în finală, ca şi interpreta Monika Kuszynska din Polonia, care a cântat cântecul 'In The Name Of Love' din scaunul cu rotile. 

Doi dintre cei mai tineri concurenţi nu au reuşit să intre în finală. Molly Sterling din Irlanda, în vârstă de 17 ani, nu va fi printre cei 27 de interpreţi care vor lupta sâmbătă pentru cel mai popular premiu muzical european, la fel ca şi Anita Simoncini & Michele Perniola din San Marino, ambii în vârstă de 16 ani. 

De asemenea, interpreţii din Malta, Portugalia, Republica Cehă, Islanda şi Elveţia nu au câştigat suficiente voturi. 

Printre interpreţii care vor intra sâmbătă în finală şi au şanse puternice să câştige concursul se numără trioul italian de pop-opera 'Il Volo', cântăreaţa rusă Polina Gagarina şi australianul Guy Sebastian, a cărui ţară a fost invitată în premieră de organizatori să participe la Eurovision Song Contest, estimează DPA. 

Din cele 40 de ţări participante la concurs, după cele două semifinale, vor intra în finala de sâmbătă România, Grecia, Estonia, Belgia, Armenia, Serbia, Rusia, Albania, Georgia, Ungaria, Lituania, Muntenegru, Norvegia, Cipru, Slovenia, Polonia, Israel, Letonia, Azerbaidjan si Suedia. Acestora li se adaugă ţările calificate direct în finală - Marea Britanie, Spania, Germania, Franţa, Italia, Australia şi Austria.AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.