Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eusebio Di Francesco, șomer din septembrie 2021, a fost numit antrenor la Frosinone, unde joacă Daniel Boloca

indianexpress.com
eusebio di francesco

Eusebio Di Francesco, fostul antrenor al echipei de fotbal AS Roma, va încerca să-şi relanseze cariera la conducerea tehnică a formaţiei Frosinone, nou promovată în Serie A, informează AFP.

În vârstă de 53 de ani, Di Francesco a semnat un contract valabil până la 30 iunie 2024 cu Frosinone, care include şi o opţiune pentru un sezon suplimentar, dacă actuala echipa a mijlocaşului Daniel Boloca reuşeşte să se menţină în elita fotbalului italian, scrie agerpres.ro.

Noul antrenor al lui Frosinone era liber de contract din septembrie 2021, când a fost concediat de Hellas Verona, după doar trei etape de campionat. Aceasta a fost a treia sa demitere prematură, după cele de la Sampdoria, la finalul etapei a şaptea a sezonului 2019-2020, şi Cagliari, după 23 de runde în sezonul 2020-2021.

Cele trei eşecuri au afectat imaginea unui antrenor lăudat anterior pentru calitatea jocului său, în special în perioada în care a condus formaţiile Sassuolo (2012-ianuarie 2014 şi apoi martie 2014-2017) şi AS Roma (2017-2019).

El a reuşit să o conducă pe AS Roma până în semifinalele Ligii Campionilor în 2018, după ce a eliminat-o pe FC Barcelona în sferturile de finală.

Frosinone, campioana ediţiei recent încheiate din Serie B, va disputa al treilea său sezon în divizia de elită, cu speranţa că va reuşi să evite retrogradarea. Un obiectiv ratat în primele sale două tentative în Serie A, în sezoanele 2015-2016 şi 2018-2019.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.