Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Evacuare la Spitalul de Urgență din Ploiești în urma unei amenințări cu bombă

www.observatorulph.ro
bombă război

Un număr de 30 de persoane au fost evacuate marți seara din Spitalul de Urgență din Ploiești, din cauza amenințării cu bomba de la unitatea spitalicească și de la un magazin. Autoritățile fac verificări pentru a stabili dacă amenințarea este reală sau falsă informează mediafax.

Potrivit reprezentanților ISU Prahova, un număr de 30 de persoane au fost evacuate din spital.

„La ora 21.30 au fost evacuate 30 de persoane, aparținătorii persoanelor internate în Spitalul Județean de Urgență”, a transmis ISU Prahova.

Pompierii militari au început montarea a două corturi în parcarea Spitalului, în eventualitatea în care se impune evacuarea pacienților.

La rândul lor, reprezentanții Poliției Prahova au spus că procedura de intervenție în astfel de situații arată că la spital verificarea se efectuează în etape, în funcție de amplasament și sectoarele medicale existente.

„Se efectuează verificări în paralel la ambele locații, spital și supermarket, pentru a stabili dacă există sau nu vreun dispozitiv explozibil sau nu. În același timp se efectuează cercetări pentru depistarea apelantului”, potrivit Poliției Prahova.

La Spitalul din Prahova au ajuns, marți seara, prefectul județului, șefii ISU, DSP, SRI, IPJ, conducerea Spitalului Județean de Urgență și președintele Consiliului Județean.

Peste 150 de persoane au fost evacuate, marți seara, dintr-un supermarket din Ploiești, după ce un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că în magazin a fost amplasată o bombă. De asemenea, individul a mai spus că o altă bombă a fost pusă la Spitalul de Urgență.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.