Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Evadare ca în filme: Trei deținuți au evadat dintr-o închisoare din Republica Moldova, după ce au atacat un supraveghetor

facebook.com
evadare

Trei deținuți au evadat duminică dimineața dintr-o închisoare din Republica Moldova, după ce au atacat un suraveghetor și i-au furat cheile. Evadații sunt căutați de poliție.

Potrivit Administrației Naționale a Penitenciarelor din Republica Moldova, duminică dimineața, în jurul orei 4.35, trei deținuți de la Penitenciarul nr.10-Goian au evadat din locul de detenție, conform mediafax.

„Este important de menționat faptul că, cei trei deținuți au atacat supraveghetorul de la post, deposedându-l de cheile speciale, părăsind blocul de regim. Ultimii au escaladat edificiile de pază a instituției care la moment se află în proces de reconstrucție capitală”, arată Administrația.

Angajații sistemului administrației penitenciare și polițiștii îi caută pe evadați.

„ANP face apel către toți cetățenii care dispun de careva informații despre locul aflării persoanelor evadate, să contacteze autoritățile la numerele de telefon: 0 (22) 40-97-87, 0 (22) 35-08-90, 078777403 sau 112”, se arată pe pagina de Facebook a Administrației Penitenciarelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.