Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Evaluare post-COVID-19 și dozare de anticorpi neutralizanți pentru SARS-CoV-2, la SANADOR

laborator sanador

SANADOR continuă să fie un partener medical de încredere pentru pacienții săi în lupta cu noul coronavirus. La începutul pandemiei, în martie anul trecut, a pus la dispoziția pacienților săi cele mai performante teste disponibile pe piața medicală pentru identificarea virusului, ulterior și teste pentru identificarea anticorpilor produși de corpul uman la contactul cu virusul COVID-19. Recent, SANADOR s-a implicat activ în campania de vaccinare, prin alocarea resurselor umane și materiale necesare, devenind centru autorizat pentru vaccinarea anti-COVID-19.

La Spitalul Clinic SANADOR, îți oferim un pachet complex și complet de analize medicale pentru evaluarea post-COVID-19, indicat persoanelor care au trecut prin infecția cu virusul SARS-CoV-2 și au fost în autoizolare la domiciliu.

Pachetul de evaluare post-COVID-19 cuprinde CT toracic, consulturi de Cardiologie și Pneumologie, teste funcționale (spirometrie, EKG), analiza cantitativă a anticorpilor de tip IgM și IgG pentru SARS-CoV-2, teste de laborator pentru evaluarea funcției hepatice, a coagulării, a funcției pulmonare, alături de markerii de inflamație și de hemoleucogramă.

În plus, până la 1 martie 2021, pachetul poate fi accesat la un preț special: doar 1.600 lei.

Un alt serviciu medical inclus recent în portofoliul SANADOR este dozarea cantitativă a anticorpilor neutralizanți împotriva noului coronavirus. Testul se adresează persoanelor care s-au vaccinat împotriva COVID-19 (după 10 zile de la doza de rapel), dar și persoanelor care au trecut prin infecția cu noul coronavirus, și identifică anticorpi împotriva proteinei S a virusului (S – spike, după aspectul de „țepi” de pe învelișul extern al virusului).

Testul, care determină cantitativ anticorpii neutralizanți, se realizează prin recoltarea de sânge în oricare din centrele SANADOR, iar rezultatul poate fi verificat online, pe baza codului de probă.

Anticorpii neutralizanți (anti-spike RBD) sunt cei care împiedică atașarea virusului SARS-CoV-2 de celulele umane. Anticorpii se leagă de zonele S1 și S2 ale glicoproteinei S și astfel împiedică virusul să infecteze celula umană. Din acest motiv, acești anticorpi poartă denumirea de anticorpi neutralizanți.

Descoperă pachetul de evaluare post-Covid-19 aici.

Detalii despre dozarea anticorpilor neutralizanți aici!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.