Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eveimentele culturale şi sportive dau peste cap traficul în Capitală week-endul acesta

tion.ro
bulevardul Magheru garajul Ciclop

Traficul rutier va fi restricţionat, în zilele de 24, 25 şi 26 mai, între orele 20,30 şi 22,30, pe Bulevardul Unirii, segmentul cuprins între Bulevardul Dimitrie Cantemir şi Splaiul Independenţei (zona fântâni), cu ocazia evenimentului cultural "Simfonia Apei", potrivit agerpres.ro.

Citește și: PSD își joacă ultimele cărți- Ce se va construi în România

Potrivit unui comunicat al Brigăzii Rutiere, în data de 25 mai, între orele 10,00 - 23,00, se va desfăşura evenimentul "Dinner in the sky", pe Bulevardul Magheru nr. 5-7, în parcarea adiacentă Hotelului Lido. Pentru buna desfăşurare a evenimentului, începând cu data de 25 mai, ora 00,30, se va restricţiona traficul pe Strada Benjamin Franklin, segmentul cuprins între Strada Nicolae Golescu şi Bulevardul Magheru.

Citește și: Victor Ponta aruncă-n aer o viitoare alianță: Nu vom susține o asemenea formulă

Tot pe 25 mai, între orele 15,00 şi 17,00, se va desfăşura un marş cu biciclete pe următorul traseu: Piaţa Constituţiei - Bulevardul Unirii - Piaţa Unirii, zona fântâni - Piaţa Alba Iulia (zona Băncii BCR) punct final. Deplasarea participanţilor se va face pe banda I de circulaţie, cu respectarea normelor rutiere.

Citește și: Rareș Bogdan atacă dur Guvernul:’Mâncăm o șaorma, nu luăm autobuze turcești de tip cratiță’

"Brigada Rutieră a Capitalei solicită conducătorilor de autovehicule să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de locul de desfăşurare a evenimentului, să evite deplasarea în zona de desfăşurare a evenimentului şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea şi fluidizarea acestuia şi să folosească autovehiculele personale cât mai puţin pentru a evita blocajele de trafic şi să opteze pentru mijloacele de transport în comun", se arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.