Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Evenepoel, van Aert şi Philipsen în lotul Belgiei pentru Mondialele de la Glasgow

ciclism

Campionul mondial en titre, Remco Evenepoel, face parte din selecţionata Belgiei pentru Campionatele Mondiale de ciclism, care vor avea loc în această vară la Glasgow în perioada 3-13 august, alături de Wout van Aert şi Jasper Philipsen, informează AFP, potrivit Agerpres.

Evenepoel, care a câştigat pentru al doilea an consecutiv cursa Liege-Bastogne-Liege în luna aprilie, s-a retras spre surprinderea generală din Turul Italiei în luna mai, în ajunul etapei a 9-a, după ce s-a îmbolnăvit de Covid-19, şi va participa după Mondiale la Turul Spaniei (26 august-17 septembrie), unde îşi va apăra titlul.

El va forma un redutabil trio de lideri pentru proba pe şosea cu actualul deţinător al tricoului verde din Turul Franţei, Jasper Philipsen, deja învingător în patru etape, şi cu polivalentul Wout van Aert.

Van Aert şi Evenepoel se vor alinia în proba de contratimp, probă în care cei doi au încheiat de mai multe ori pe podium (două medalii de argint, respectiv o medalie de argint şi două de bronz).

Campionatele Mondiale de ciclism vor avea loc la Glasgow, dar şi în restul Scoţiei, între 3 şi 13 august. Proba masculină de şosea va avea loc pe 6 august, pe un parcurs de 271,1 km între Edinburgh şi Glasgow.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.