Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eveniment de amploare în Piaţa Victoriei: Zeci de biserici organizează o rugăciune în aer liber pentru România

Mediafax
telefoane protest piata victoriei

Sâmbătă, 7 septembrie, între orele 18.00 şi 21.00, în Piaţa Victoriei are loc un eveniment de amploare la care participă zeci de biserici evanghelice din Bucureşti. Participanţii se vor ruga pentru România şi vor cânta imnuri creştine.

"Am primit aprobare din partea Primăriei Capitalei ca să avem o întâlnire prin care mai multe biserici din Bucureşti să ne rugăm pentru ţară. Vrem să ne rugăm, să cântăm, nu e o manifestaţie contra cuiva, nu e o manifestaţie de susţinere a unui partid, ci doar ne rugăm lui Dumnezeu să binecuvinteze ţara noastră şi credem că Dumnezeu ne răspunde la rugăcine", a declarat, pentru STIRIPESURSE.RO, pastorul Ioan Ceuţă, unul dintre iniţiatorii evenimentului.

La eveniment vor participa reprezentanţi a peste 20 de biserici din Bucureşti. Potrivit organizatorilor, orice persoană interesată poate participa la rugăciunea din Piaţa Victoriei, indiferent de apartenenţă religioasă.

"Este prima dată când are loc acest eveniment, este ceva unic. Am considerat că trebuie să mergem în Piaţa Victoriei, unde au fost numai huiduieli şi bătăi, să ne rugăm lui Dumnezeu pentru România, pentru cetăţeni, pentru autorităţi. Noi credeam că Dumnezeu nu a uitat România", a mai precizat Ioan Ceuţă, pastor al Bisericii Harul din Bucureşti şi fondator al Centrului Creştin Bucureşti şi al Scolii Româno-Finlandeze.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.