Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eveniment de ziua copilului, sâmbătă, la Casa Artelor Dinu Lipatti, expoziţii permanente şi recital de muzică corală

Primaria Sectorului 4
Dinu Lipatti

Expoziţii permanente şi un recital extraordinar de muzică corală susţinut de Corul de copii "Bravissimo" vor fi prezentate în cadrul evenimentului "Ziua Copilului Ediţia a III-a" care va avea loc sâmbătă, la Casa Artelor Dinu Lipatti, informează organizatorii într-un comunicat transmis.

Seria de evenimente va fi deschisă, de la ora 18,00, cu expoziţiile permanente "Dinu Lipatti - viaţa şi opera" şi "Familia Lipatti şi prietenii", urmate de înregistrări celebre ale pianistului Dinu Lipatti.

Seara va continua cu recitalul extraordinar de muzică corală susţinut de Corul de copii "Bravissimo" condus de Elena Radu. Programul conţine compoziţii folclorice româneşti, dar şi piese legendare din repertoriul trupelor "Queen" şi "Abba" transpuse într-o versiune corală şi adaptate stilului original "Bravissimo". În a doua parte a programului, publicul va avea ocazia să asiste la un spectacol de magie interactiv realizat de actorul Bogdan Muntean.

Salonul Casei Lipatti va putea fi ocupat în proporţie de 50 la sută din capacitate. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Rezervări la la numărul de telefon 031 425 25 63.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.