Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eveniment din Iași la care urma să fie proiectat un film cu declarațiile lui Tudorel Toader a fost anulat

Inquam Photos / Octav Ganea
Guvern Tudorel Toader

Evenimentul „Tudorel, rector sau ministru, la fel de sinistru. Ievaluare finală”, la care urma să fie proiectat pe un ecran în fața Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași un film cu toate declarațiile făcute de Tudorel Toader, în perioada în care era ministru al Justiției, a fost anulat, anunță MEDIAFAX.

Reprezentanții Reset Iași, cei care au organizat evenimentul au fost anunțați luni după-amiază, cu două ore înainte de începerea sa, că acesta trebuie anulat. Motivul invocat de reprezentanții primăriei, care i-au anunțat pe cei de la Reset a fost răspândirea COVID19.

Citește și: Atac la Guvern și Parlament! Liderul noii forțe politice pune o întrebare-cheie

„M-au sunat de la Primărie să îmi spună ca s-au anulat toate evenimentele din perioada asta, printre care și evenimentul nostru. Noi am făcut notificarea spunând că vor participa între 10 și 25 de persoane. Legea trebuie folosită cu grijă, să sperăm că asta un e un motiv ca să anuleze evenimentele celor care critică”, a declarat, pentru Mediafax, Daniela Mitrofan, reprezentat Reset.

În cadrul evenimentului urma să fie proiectat pe un ecran, în fața Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, un film realizat de Reset, ce conține toate declarațiile lui Tudorel Toader din perioada în care a fost ministru al Justiției. Filmul are titlul ": Tudorel, rector sau ministru, la fel de sinistru. Ievaluare finală!"

Citește și: Acuze dure! Farmaciile fac speculă cu măști! Prețurile au explodat, odată cu răspândirea coronavirusului

„Peste 1300 de absolvenți și studenți și peste 30.000 de cetățeni au semnat o scrisoare prin care i-au cerut să-și dea demisia și să renunțe la a candida pentru un al doilea mandat, pentru a nu mai asocia imaginea universității cu jocurile politice pe care le-a făcut. Absolvenții și studenții, împreună cu societatea civilă, au făcut tot posibilul pentru a apăra prestigiul Universității. Ultima carte se va juca în aceasta săptămâna când vor avea loc alegerile pentru funcția de rector al Universității și vor putea vota toți profesorii, cercetătorii și reprezentanții aleși ai studenților. Pentru readucere aminte, vom face o retrospectivă video a tuturor grozăviilor făcute de Tudorel Toader. Pentru fiecare dintre noi, vine o vreme a evaluării!”, anunțaseră reprezentanții Reset despre evenimentul ce urma să aibă loc luni seară la ora 20.00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.