Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eveniment inedit la Congresul PNL - liberalii vor primi un ciolan cu mesajul: 'După ce vă împărţiţi ciolanul, desfiinţaţi Secţia Specială!'

Comunitatea Declic organizează un eveniment inedit sâmbătă, cu ocazia la Congresului PNL, liberalii urmând să primească un ciolan cu mesajul „După ce vă împărţiţi ciolanul, desfiinţaţi Secţia Specială!".

”Reprezentanţii Comunităţii Declic vă invită, sâmbătă, 25 septembrie, de la ora 9.00, la o acţiune ce va avea loc la Congresul Partidului Naţional Liberal, organizat la Romexpo-Bucureşti. Membrii Declic vor aduce liberalilor un ,,ciolan'' de mari dimensiuni, înalt de peste 2.5 metri, cu mesajul:  „După ce vă împărţiţi ciolanul, desfiinţaţi Secţia Specială!"”, au transmis reprezentanţii platformei civice.

Congresul PNL, în urma căruia va fi ales preşedintele al partidului este programat să aibă loc de la ora 11:00 la Romexpo. Desfiinţarea Secţiei Speciale pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie a fost una dintre temele de dispută între USR PLUS şi PNL.

Şi sindicaliştii din cadrul confederaţiei Cartel Alfa au anunţat că vor organiza o acţiune de protest la adresa Guvernului sâmbătă, în perioada în care se va desfăşura Congresul PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.