Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eveniment marcă a Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României: Spectacol de teatru de excepție, difuzat în prime time de Televiziunea Română

spectacol tnb

Cine ar fi crezut că un spectacol de teatru omagial dedicat unui compozitor român, Ciprian Porumbescu va umple până la refuz una dintre sălile Teatrului Național din București. Acest lucru s-a întâmplat recent la premiera spectacolului „Crai Nou. Viața lui Ciprian Porumbescu”, produs de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Lumea a stat la cozi să intre la acest spectacol despre viața demnă și totodată tragică a unuia dintre cei mai îndrăgiți și cunoscuți compozitori români. Jocul actorilor, dar și scenariul a impresionat până la lacrimi publicul care a cerut difuzarea acestei reprezentații de excepție. De aceea, în baza unui parteneriat cu Televiziunea Română, spectacolul va fi difuzat miercuri, 3 aprilie, de la ora 22.00, în prime time, la TVR Cultural.

Spectacolul „Crai Nou. Viața lui Ciprian Porumbescu” este parte a proiectului anual Ziua Recunoștinței Naționale, inițiat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, prin care sunt omagiate valorile naționale și moștenirea culturală a României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.