Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eveniment politic major organizat în România. Participă delegați din peste 30 de țări

TNL
TNL

Delegați din peste 30 de state vor participa la Consiliul organizației de tineret (YEPP) a Partidului Popular European, organizat de Tineretul Național Liberal.

Tineretul Național Liberal organizează, la București, în perioada 21-23 septembrie, Consiliul organizației de tineret (YEPP) a Partidului Popular European, tema principală fiind „Viitorul mobilității umane: migrație și demografie”. Deciziile vor viza modificări la statutul, dar și la programul politic al organizației de tineret a PPE.

Citește și: Trupa Holograf se apără! Ce au transmis fanilor revoltați de suma imensă pe care au promit-o la evenimentul din sectorul 5

În deschiderea evenimentului vor susține discursuri președintele PNL, Ludovic Orban, președintele TNL, Mara Mareș și președintele în funcție al YEPP, Jim Lefebre. Programul evenimentului va continua cu o discuție despre stoparea fenomenului brain drain, urmând ca decanul Facultății de Sociologie a Universității București, Marian Preda, deputatul PNL, Dan Vîlceanu, și Zsolt Molnar, adjunct al Avocatului Poporului, să susțină alocuțiuni.

Sâmbătă, la discuțiile despre migrația pe piața forței de muncă vor participa Bogdan Hossu, președintele Confederației “Cartel-Alfa”, președintele UDMR, Kelemen Hunor și europarlamentarul Siegfried Mureșan.

Citește și: Sumă URIAȘĂ! Cât a primit chef Cătălin Scărlătescu la petrecerea primarului Florea .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.