Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eveniment rar în UE: Președintele unei țări a devenit tată la 69 de ani

kaleva.fi
sauli niinisto

Sauli Niinisto, preşedintele Finlandei, a devenit din nou tată la vârsta de 69 de ani, după ce soţia lui, Jenni Haukio, a născut vineri un băiat. Sauli Niinisto este primul deţinător al funcţiei supreme din statul finlandez care a devenit părinte în timpul mandatului prezidenţial, informează Reuters, potrivit Agerpres.

Vezi și: Premierul Benjamin Netanyahu: 'Apreciez prietenia președintelui Iohannis, sper că România își va muta ambasada la Ierusalim'/ INTERVIU VIDEO

"Mama şi bebeluşul se simt bine, potrivit tatălui acestuia, care a asistat la naştere", precizează un comunicat publicat de Preşedinţia finlandeză. 

Bebeluşul este primul copil al actualului cuplu prezidenţial din Finlanda. Cea de-a doua soţie a preşedintelui finlandez, Jenni Haukio, are vârsta de 40 de ani. 

Cei doi s-au căsătorit în 2009, cu trei ani înainte ca Sauli Niinisto să fie ales în funcţia de preşedinte. Prima lui soţie a murit într-un accident de automobil în 1995. Preşedintele finlandez are doi fii din prima căsătorie. 

În ianuarie, Sauli Niinisto - un politician cu opinii moderate, cunoscut pentru cultivarea unor bune relaţii cu preşedintele rus Vladimir Putin - a obţinut o victorie categorică în alegerile prezidenţiale, fiind ales pentru un al doilea mandat de şase ani în funcţia de preşedinte al Finlandei.

Vezi și: ATENȚIE! Cinci simptome comune care îți arată că ai putea avea un deficit grav de seleniu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.