Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eveniment UNIC în pandemie: Cei mai importanți artiști cântă pe Arena Națională, în fața scaunelor goale, în memoria românilor răpuși de pandemie

basilica.ro
mihail buca tronos

Cei mai importanți artiști români vor cânta, în această seară, pe Arena Națională într-un eveniment unic în țară, dar și în lume! ”Artiști pentru viață” reunește nume importante din aproape toate genurile muzicale. Concertul va avea loc fără public, iar scaunele goale vor fi ocupate simbolic de ”inima” fiecăruia dintre cei aproape 57.000 de români care și-au pierdut viața în lupta cu virusul. Concertul va fi transmis în această seară, de la ora 18:00 până la ora 21:30 la TVR 1.

Grupul psaltic Tronos al Patriarhiei Române, condus de arhidiaconul Mihail Bucă, va urca pe scenă și va interpreta o serie de cântări extrem de apreciate de publicul larg. Părintele Mihail Bucă a declarat, în exclusivitate pentru STIRIPESURSE.RO, că evenimentul este unul nobil și reprezintă o aducere aminte a celor care au fost răpuși în pandemie. Arhidiaconul Bucă a precizat că ”Tronos este neutru, nu este pro-vaccinare, fiecare trebuie să aibă libertatea de alegere”.

”Pentru cei care ne iubesc și ne ascultă: Grupul Psaltic Tronos a fost invitat să cânte la Arena Națională, la evenimentul ”Artiști pentru viață” organizat de TVR. Grupul Tronos merge pe Arena Națională pentru a face o aducere aminte a celor care au plecat dintre noi și pe care i-am jelit. Grupul Tronos nu se implică în această campanie de vaccinare. El merge doar să cânte și pentru a bucura sufletele oamenilor. Grpul psaltic Tronos este neutru, nu este pro vaccinare, iar noi considerăm că fiecare trebuie să aibă libertatea de alegere.”, a spus, pentru STIRIPESURSE.RO, arhidiaconul Mihail Bucă.

Alexandra Ungureanu, Ruby, Cleopatra Stratan, Cornel Palade, Mira, Mario Fresh și Marcel Pavel sunt printre artiștii care transmit un mesaj de solidaritate în lupta împotriva pandemiei.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.