Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EVENIMENTUL anului are loc chiar de Crăciun: Vineri, la ora 12.00, intră primele doze de vaccin anti-COVID-19 prin Vama Nădlac 2

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”
frigidere vaccin cantacuzino

Primele doze de vaccin împotriva COVID-19 ajung în țară pe la Vama Nădlac 2, vineri, în ziua de Crăciun, în jurul orei 12.00, anunță Grupul de Comunicare Strategică (GCS). Este momentul când marcăm începutul Zilelor Europene ale Vaccinării în România.

Acțiunile care marchează Zilele europene ale vaccinării în România se desfășoară în perioada 25-27 decembrie. Ele vor fi organizate în București și în toate regiunile țării, printr-o serie de activități menite să marcheze debutul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19.

Citește și: Sorin Cîmpeanu îl taxează dur pe Dacian Cioloș: A prezentat tot trecutul de traseist al liderului USR PLUS

Acțiunile vor începe vineri, 25 decembrie, odată cu intrarea în țară, prin Vama Nădlac 2 (județul Arad) a primelor 10.000 de doze de vaccinuri împotriva COVID-19. Ora aproximativă de intrare în țară a primelor doze de vaccinuri este 12.00.

Sâmbătă, 26 decembrie, vaccinurile vor ajunge la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, desemnat Centru național de stocare a vaccinurilor împotriva COVID-19. Ora aproximativă de sosire a vaccinurilor la Institutul Cantacuzino este 07.00.

Citește și: Medicul Adrian Marinescu vine cu lămuriri despre noua tulpină de coronavirus: ‘Până în momentul de față, nu putem spune că a ajuns și la noi’

Vaccinarea începe în data de 27 decembrie în toate cele 10 spitale de boli infecțioase aflate în prima linie în lupta împotriva COVID-19.

Evenimentul de vaccinare de la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” va începe duminică, 27 decembrie, la ora 09.00.

Citește și: Medicul Adrian Streinu-Cercel a demisionat. La ce funcție importantă a renunțat

În aceeași zi, acțiuni similare vor fi organizate și în celelalte nouă spitale de boli infecțioase aflate în prima linie în lupta împotriva COVID-19, după ora 10.00

Evenimentele vor fi transmise live pe toate paginile de Facebook instituționale ale Guvernului României.

Citește și: Cătălin Predoiu arată cu degetul spre Dacian Cioloș, după ce a pierdut postul de ministru al Justiției: ‘A avut jocuri europene în picioare’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.