Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Evenimentul Societarii Operei a fost amânat din cauza creşterii ratei de incidenţă a SARS-CoV-2

digi24.ro
opera nationala bucuresti aer liber

Opera Naţională Bucureşti anunţă că a decis amânarea evenimentului "Societarii Operei", programat sâmbătă, din cauza ratei extrem de crescute de incidenţă cu virusul SARS-CoV-2, potrivit Agerpres.

"Pentru că ne dorim să nu expunem şi să protejăm pe cât posibil de mult persoanele care intră în categoria de risc, având în vedere faptul că evenimentul este dedicat personalităţilor marcante care au făcut istoria primei scene lirice a ţării, seara dedicată stelelor operei se va amâna până la o dată ulterioară la care putem avea o predictibilitate mai mare", precizează ONB, într-o postare pe Facebook.

Citește și: Martorii GREI ai DNA au DESFIINȚAT-O pe Elena Udrea în sala de judecată: `S-a spus cu subiect si predicat că Elena Udrea era la butoane`...

În cazul în care au fost achiziţionate bilete la eveniment, acestea pot fi returnate la casa de bilete până la finalul anului 2021 sau transformate în vouchere.

"Pentru returul biletelor achiziţionate online, este necesar să trimiteţi o cerere în acest sens la adresa de e-mail: bilete@operanb.ro. Vă mulţumim pentru înţelegere!", mai precizează ONB.

Potrivit GCS, incidenţa cazurilor de COVID, cumulată la 14 zile, înregistrată luni în Bucureşti este de 9,64 la mia de locuitori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.