Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Everton şi Nottingham Forest, acuzate de nereguli financiare

Pinterest.com
premier league

Cluburile din Premier League Everton şi Nottingham Forest au fost acuzate de nereguli financiare şi s-ar putea confrunta cu depunctarea, scrie EFE.

Cazul a fost transferat unei comisii independente care va decide sancţionarea celor două cluburi, pentru că ar fi încălcat regula veniturilor şi sustenabilităţii din Premier League, potrivit Agerpres.

Everton a primit deja o penalizare de zece puncte în acest sezon pentru depăşirea pierderilor de 105 milioane de lire sterline pe trei ani permise de Premier League în sezonul 2021-2022. Acuzaţiile la adresa lui Everton şi Forest sunt pentru depăşirea limitei de pierderi impuse de Premier League.

După cum a explicat Everton într-un comunicat, noua acuzaţie se concentrează pe perioada 2019-2023, aşa încât clubul va ataca decizia.

"Premier League nu are linii directoare care să împiedice un club să fie penalizat pentru perioadele financiare în care a fost deja penalizat, cum este cazul, de exemplu, în EFL (divizia a doua până la a patra). Clubul trebuie acum să se apere de o altă acuzaţie a Premier League care include aceeaşi perioadă pentru care a mai fost deja sancţionat", a spus Everton, care a făcut deja recurs la sancţiunea de zece puncte, dar încă nu cunoaşte verdictul asupra acesteia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.