Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Evolio lanseaza masina electrica cu 4 locuri cu dotari de top si autonomie de pana la 400 km, Ia preturi care concureaza cu Dacia Spring

evolio
evolio

Liviu Nistoran, Director General al Evolio a anuntat astazi lansarea in Romania a masinii electrice Komi, o masina electrica compacta, cu un design modern, un interior elegant si cele mai performante dotari pe care le are o masina din aceasta clasa.

Komi dispune de un motor electric cu puterea nominala de 32 KW si o baterie Li-lon care confera o autonomie WLTP de 322 Km in ciclu combinat si pana la 400 Km in ciclu urban.

Masina dispune de ABS, ESP, EPB, Hill assist, e-call, monitorizare presiune, cockpit digital, geamuri electrice, aer conditionat, etc.

Komi se remarca prin echipare de top in ceea ce priveste confortul si siguranta!

content-image

Astfel Komi are suspensie independenta McPherson multilink, roti de 15", frane disc fata-spate cu discuri ventilate fata, airbag-uri sistem isofix, etc.

Din punct de Vedere al confortului Komi se remarca fata de concurentii directi prin: scaune de piele, aer conditionat tip clima, keylesss entry, keyless go, dashboard digital de 8,5", lumini ambientale, oglinzi incalzite, etc.

Masina electrica este produsa in China de fabricantul Jiayauan care se pozitioneaza concurent direct al firmei Wuling producatorul masinii Hongguang mini, cea mai bine vanduta masina electrica din China.

Masina vine in doua variante: Komi Standard si Komi Plus. Varianta Standard cu o autonomie in ciclu urban de 160-200 km si in ciclu combinat 160 Km, iar varianta Komi Plus are autonmie in ciclu urban de 325-400 km respectiv 320 de Km in ciclu combinat.

content-image

Preturile ,prin Programul Rabla Plus, incep de la 8900 Euro (TVA inclus) pt. varianta cu autonomie standard si ajung la 12 990 euro (TVA inclus) pentru varianta cu autonomie de 320-

400 km. Komi se poate comanda incepand de astazi , 6 septembrie 2023 cu termen de livrare de maxim 6 luni.

Mai multe detalii pe www.evolio.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.