Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Evoluţii de ULTIMĂ ORĂ în Moldova: Dodon mută cu ambasadorii şi convoacă de urgenţă Consiliul Suprem de Securitate

facebook
dodon

Preşedintele suspendat al R.Moldova Igor Dodon anunţă că va convoca de urgenţă Consiliului Suprem de Securitate şi că va discuta luni cu ambasadorii acreditaţi la Chişinău situaţia din R. Moldova.

”Am menţionat necesitatea actualizării componenţei Consiliului Suprem de Securitate şi convocării în regim de urgenţă a acestuia. De asemenea, astăzi voi invita corpul diplomatic acreditat în Republica Moldova la o discuţie cu privire la situaţia actuală din ţară”, anunţă Dodon, potrivit news.ro.

El mai spune că a reiterat importanţa promulgării legilor adoptate recent de către noua majoritate parlamentară compusă din PSRM şi ACUM.

”Totodată am indicat asupra necesităţii lansării discuţiilor în Parlament cu privire la stabilirea datei alegerilor generale locale”, precizează Igor Dodon.

Curtea Constituţională a Republicii Moldova a decis, duminică, suspendarea temporară a lui Igor Dodon din funcţia de preşedinte, iar premierul Pavel Filip a fost numit preşedinte interimar. De asemenea, Curtea Constituţională a emis, duminică, o hotărâre prin care Parlamentul Republicii Moldova a fost dizolvat, noi alegeri fiind programate în 6 septembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.