Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

evoMag, parteneriat cu Sameday pentru livrarea produselor comandate în cele 1.800 de lockere din întreaga ţară

mobilissimo.ro
evoMAG

Retailerul evoMag anunţă extinderea modalităţilor de livrare, printr-un parteneriat cu compania de curierat Sameday, şi oferă clienţilor posibilitatea de a ridica produsele comandate din cele peste 1.800 de lockere easybox instalate la nivel naţional.

"Clienţii evoMAG vor putea ridica produsele oricând, într-un interval de până la 72 de ore de la momentul în care coletele ajung în lockerele securizate easybox. Distribuirea produselor în lockerele easybox este cea mai nouă opţiune de livrare a produselor evoMag şi se înscrie în strategia companiei de oferi clienţilor cea mai bună experienţă de shopping şi posibilitatea de a intra cât mai repede în posesia produselor comandate, în ritmul şi în locurile preferate de clienţi. Totodată, parteneriatul cu Sameday constituie cea mai recentă decizie strategică a evoMag în direcţia unui proces de livrare mai simplu, mai rapid, şi care să răspundă nevoilor clienţilor", se arată într-un comunicat de presă al companiei, transmis joi AGERPRES.

Costul de livrare pentru toate comenzile cu ridicare de la easybox este de 9 lei (TVA inclusă), indiferent de modalitatea de plată aleasă.

evoMag este una dintre cele mai importante companii din industria de comerţ electronic din România. Magazinul online comercializează sute de mii de produse din domeniile IT&C, electrocasnice, sport & fitness (printre care şi trotinete şi accesorii pentru trotinete) şi pentru casă şi grădină, iar anul trecut a deschis primul service pentru trotinete electrice, devenind primul magazin online din România care oferă un astfel de serviciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.