Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ex-ministru al Apărării acuză un război între valorile creștine și organizațiile marxist-progresiste

https://voiceofthepersecuted.wordpress.com
crestini persecutie

Senatorul PSD Gabriel Leș, fost ministru al Apărării, acuză intervențiile unor ONG-uri „marxist-progresiste” în subiectul educației sexuale în școli. Leș spune că se dorește distrugerea tuturor rădăcinilor ființei umane.

  • „Un ONG care s-a remarcat în spațiul public prin organizarea unor festivaluri ale exhibării sexualității, este mai nou deranjat de existența în Parlamentul României a unui "grup ecumenic pentru rugăciune". Activitatea unor parlamentari care prețuiesc deschis valorile creștine (de altfel, valori aflate chiar la baza civilizației occidentale) deranjează pe cei preocupați de sexualitatea copiilor noștri.
  • Organizațille marxist-progresiste au devenit o prezență constantă a spatiului public autohton, iar agenda lor nu mai este un secret pentru nimeni. Toate rădacinile ființei umane, fie că vorbim de credință, familie, ori tradiții trebuie smulse numaidecât.
  • De unde a pornit supărarea? Nimic mai simplu: două partide parlamentare au îndrăznit să aducă un amendament la legea privind introducerea educației sexuale în școli. Amendamentul stipulează un aspect de un elementar bun simț, respectiv necesitatea acordului părinților pentru înscrierea copiilor într-un astfel de program.
  • Pentru a deveni mai convingător, ONG-ul vehiculează informații FALSE, afirmând că 75% din români doresc introducerea lecțiilor de educație sexuală în școli, astfel că inițiativa noastră contravine realității din societate. Lăsând la o parte cifrele scoase din joben, argumentul este ridicol și ilogic, pentru că noi am deschide astfel posibilitatea ca 75% din familii să opteze pentru astfel de "programe educative". Evident că majoritatea părinților sunt revoltați de o astfel de perspectivă, iar sexo-marxiștii sunt conștienți că unica șansă era aceea de a-și impune voința prin lege asupra întregului sistem. Au ratat.
  • Am fost unul dintre promotorii amendamentului, și atâta timp cât voi fi demnitar al statului român nu voi accepta ca inocența și delicatețea unor copii să fie sacrificate pe altarul experimentelor de sorginte progresistă. Am trei copii și îmi doresc ca sistemul de educație să-i sprijine pentru a deveni oameni echilibrați, instruiți și pregătiți să facă fața provocărilor acestui secol. Cultivarea senzualității și accelerarea pulsiunilor erotice nu ar trebui să fie printre obiectivele școlii românești.
  • Domnilor/doamnelor de la Accept, dvs ne sfătuiți pe noi ca părinți să ne luăm mâinile de pe copiii noștri și de pe educația lor?! Singura ideologie păguboasă, care distruge vieți, este cea promovată de dvs. delimitându-se total de morala creștină și de profunda fibră creștină a neamului nostru!”

Vezi si: Adevărata 'BOMBĂ' din decizia CCR: Toate ordonanţele de urgenţă adoptate pe repede înainte sunt în pericol .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.