Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUDERI pe bandă rulantă la PNL

pnl logo
 

Surse din PNL Doj au declarat că Biroul politic al organizaţiei a luat această decizie pe motiv că cei şase nu s-au implicat în campania electorală şi nu au respectat deciziile forurilor politice ale partidului. 

Decizia Biroului politic urmează să fie adusă la cunoştinţa Delegaţiei Permanente Judeţene din 15 iunie a.c. pentru validare. În cazul lui Calangiu şi Mitriţă, care sunt membri ai Biroului politic judeţean, decizia Delegaţiei Permanente Judeţene va fi adusă la cunoştinţa Delegaţiei Permanente Naţionale care va lua decizia finală în privinţa acestora. 

Potrivit legii 393/2004 privind statutul aleşilor locali, pierderea calităţii de membru al partidului politic sau al organizaţiei minorităţilor naţionale pe a cărei listă a fost ales, atrage după sine încetarea de drept a mandatului de consilier. Aceasta se constată de către consiliul local, respectiv de consiliul judeţean, prin hotărâre, la propunerea primarului ori, după caz, a preşedintelui consiliului judeţean sau a oricărui consilier. AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.