Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Exclus din PSD, Ivan îl AMENINȚĂ pe Dragnea: 'Va avea o SURPRIZĂ'

Catalin Ivan - stirileprotv.ro

Cătălin Ivan nu cedează! Europarlamentarul PSD a declarat, în emisiunea X-Press, că este în continuare membru al patidului.

Legat de constroversata Ordonanță 13, europarlamentarul Cătălin Ivan a precizat că nimeni din partid nu știa că se va încerca o astfel de schimbare a legii, nici măcar persoane importante din partid. De asemenea, el a mai spus că rămâne în continuare membru al partidului social-democraților, chiar dacă Liviu Dragnea a precizat că l-a exclus din formațiune.

“Nu m-a câștigat la Loto, sunt membru de partid în continuare... La următorul congres, Liviu Dragnea va avea o surpriză”, a precizat europarlamentarul Cătălin Ivan, confrom Romanialibera.ro.

Citește și: Băsescu zguduie SRI: 'L-aş sfătui pe Hellvig să-şi pregătească valijoara'

Europarlamentarul Cătălin Ivan a fost întrebat de moderatorul emisiunii, Sabin Orcan, dacă cei din interiorul partidului se așteptau la această ordonanță, el negând acest lucru.

"Nimeni din partid, nici măcar liderii importanți ai PSD-ului, nu a știut despre această ordonanță. Când a venit Iohannis și vorbea despre elefanți, nu știam despre ce vorbește. Comunicarea a fost dezastruoasă, nimeni nu știa nimic. Felul în care a fost făcută, pe ascuns, a produs o problemă mare și în partid, și înafara partidului. Dacă se explica și se discuta, nu se ajungea la aceste proteste. Eu cred că modificările ar fi trebuit făcute în Parlament, această procedură nu este inventată de PSD. Ea a fost folosită și de către domnul Dacian Cioloș", a mai spus Cătălin Ivan.

Recent, în PSD a apărut un nou scandal, între Cătălin Ivan și liderul partidului, Liviu Dragnea. În vreme ce șeful PSD a declarat că europarlamentarul nu mai este membru al formațiunii de mai bine de doi ani, politicianul a publicat pe contul său de Facebook o fotografie cu buletinul de vot pe care a votat împotriva lui Liviu Dragnea la Congresul PSD din toamna anului 2015, pentru a demonstra că, în perioada aceea cel puțin, era membru al partidului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.