Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUS din PSD, uns șef de Victor Ponta în Pro România

ponta psd

Fostul viceprimar al municipiului Caracal, Octavian Stănescu, ce şi-a pierdut funcţia din conducerea administraţiei locale după ce în luna iulie a fost exclus din PSD, a fost împuternicit să coordoneze organizaţia PRO România din Caracal, potrivit Agerpres.

Acesta a anunţat joi că a acceptat invitaţia PRO România şi îşi va continua drumul în politică alături de formaţiunea condusă de Victor Ponta.

El a fost exclus pe 9 iulie.

Citește și: Cutremur pe scena politică! Dezvăluirea făcută de Radu Cristescu

"Am decis să accept invitaţia celor de la PRO România şi să îmi continui, alături de această formaţiune, drumul în politică şi, bineînţeles, să luptăm împreună pentru Caracal. Aşa cum am spus mereu, rămân un om de stânga şi îi invit alături de mine pe toţi cei care cred că pot ajuta la schimbarea în bine a oraşului nostru. În calitate de coordonator al PRO România Caracal, voi munci necontenit să le ofer caracalenilor o alternativă la ceea înseamnă administraţia publică locală. E nevoie de o administraţie în interesul cetăţeanului, pentru cetăţean, deschisă la nou, care promovează tinerii cinstiţi şi ideile sănătoase", a scris Octavian Stănescu pe Facebook.

Citește și: Liviu Dragnea, la prima apariție publică după încătușare! Cum arată fostul lider PSD

Octavian Stănescu a făcut parte din PSD timp de aproape 10 ani, până pe 9 iulie anul acesta, când organizaţia social-democrată din Caracal a decis excluderea lui în urma unor divergenţe între el şi primarul municipiului, Liviu Radu. Timp de mai mulţi ani, Octavian Stănescu a fost preşedinte al Organizaţiei de Tineret a PSD Caracal.

El a fost ales pentru primă dată viceprimar al municipiului Caracal pe 30 aprilie 2015, atunci când conducea şi organizaţia de tineret a PSD Caracal şi apoi a fost reales în 2016.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.