Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV Băsescu despre gestul PSD de condamnare a comunismului: Au un retard politic/ audio

Fostul președinte, Traian Băsescu, a reacționat pentru STIRIPESURSE.RO la gestul fără precedent al PSD de a condamna în plin Congres regimul comunist și crimele comunismului:

Vezi și: Dragnea a condamnat dictatura comunistă de față cu Ion Iliescu. Gest istoric la Congresul PSD

”Este lăudabil că azi au condamnat comunismul, dar să nu uite ce au făcut împreună cu Vadim Tudor atunci când eu am condamnat comunismul în decembrie 2006 în Parlament, cât de ostili au fost și cât am trebui să suport pentru a putea să îmi termin discursul.

Se vede la ei că au un retard așa. Ei supă 10 ani își dau seama cât au greșit la un moment dat. E la fel ca și cu justiția. Dacă vă aduceti aminte eu timp de 10 ani am vorbit de nevoia de a avea justiție și m-au suspendat de 2 ori. Ei, acum au luat ei discursul despre justiție și atunci cineva trebuie să le vorbească despre drepturile omului. Ei au din acest punct de vedere un retard politic - reacționează cu 10 ani mai târziu decât momentul potrivit.

Vezi și: Traian Băsescu, ATAC la premier: Ponta tot Ponta, iar Ponta tot mincinos!

I-ar ajuta în continuare asta pe cei de la PSD?

Păi cine îi crede că nu mai au mentalitatea bolșevică? Eu nu îi cred nici acum și  mă uit la ei că atât timp cât nu iei în considerare justiția, fie ea și nedifinitivă. Deci ai prim-ministru trimis în judecată, eu nu spun că îi vinovat și că e bine să se schimbe așa guvernele, dar suntem în fața unei realități. Deci prim-ministru trimis în judecată și tu îl menții în funcție. Tu alegi și astăzi validezi un președinte de partid deja condamnat într-o primă instanță... păi ce poți să spui despre partidul ăsta?

Îi va ajuta în alegeri?

Eu cred că NU. Eu cred că nu pentru că democrație e lege la ei, ca și demagogia legată de Justiție chiar dacă vin după 10 ani cu discursul corect. Cum să te cred că nu mai ai nimic cu comunismul când faci referiri la domnul președinte Iliescu și la lumina pe care o dă partidului?”, a spus Traian Băsescu pentru STIRIPESURSE.RO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.