Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV - DECIZIE la PSD: lovitură năprasnică pentru PNL

PSD

Liderii PSD au luat o decizie care cu siguranță îi va inflama pe cei de la PNL. În cadrul ședinței senatorilor PSD s-a luat o decizie în ceea ce privește Ordonanța 55, cunoscută mai ales sub numele de Ordonanța traseiștilor.

Senatorul PSD, Ioan Chelaru, vicepreședinte al Senatului, a declarat pentru STIRIPESURSE.RO că în ședința senatorilor PSD s-a decis începerea procedurilor pentru elaborarea legii de respingere a OUG 55, așa cum a cerut Curtea Constituțională.

Vom respecta decizia Curții Constituținale, așa cum PSD a făcut întotdeauna. Am luat decizia, în ședința grupului senatorilor PSD, de a începe procedurile pentru a formula legea de respingere a Ordonanței 55/2014. În cadrul acestei legi va exista un articol în care se prevede clar că nu se anulează efectele Ordonanței”, ne-a declarat senatorul Ioan Chelaru.

În acest moment, Legea se află la Camera Deputaților, în cadrul Comisiei Juridice.

Practic, cei de la PSD au decis ca aleșii locali (primari, consilieri județeni sau locali) care au profitat de această Ordonanță să NU își piardă mandatele.

În cadrul ședinței senatorilor PSD s-au făcut și calcule pentru a vedea dacă există forța ca PSD să treacă această lege. În Senat, acolo unde raportul este mai echilibrat, PSD are 99 de voturi, în timp ce la Camera Deputaților situația este clar în favoarea alianței de guvernare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.