Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV Deputat PSD: 'Mi-a trecut glonțul pe lângă ureche'. Ce probleme grave a avut

Catalina Stefanescu

Dacă ne-am obișnuit că mai toți demnitarii cu ștaif din România să ia drumul Vienei, iată că  alegerea unui spital din România pentru o intervenție chirugicală complicată. Este vorba de deputatul PSD Cătălina Ștefănescu care a suferit o intervenție chirurgicală pentru extirparea glandei tiroide ca urmare a unor complicații periculoase pentru sănătatea sa.

Potrivit propriilor mărturisiri pentru apropiați, deputatul PSD susține că i-ar fi trecut glonțul pe lângă ureche după ce a aflat că are 2 noduli posibili cancerigeni și că singura șansă este o operație.

Contactată de STIRIPESURSE.RO deputatul PSD a confirmat intervenția și a dat detalii interesante privind starea sănătății ei:

”In ultima vreme au aparut in spatiul public o serie de comentarii privind starea mea de sanatate. Am avut o problema endocrina care a determinat decizia medicala de scoatere a glandei tiroide. Am facut aceasta operatie in saptamana 19-25 octombrie la Institutul National de Endocrinologie " C I Parhon", ne-a spus deputatul PSD aflat încă în convalencență și sub atenta supraveghere a medicilor.

”Vreau sa stiti ca am fost deosebit de impresionata de conditiile de spitalizare si de calitatea profesionala si umana a personalului medical. Vreau sa transmit sincere multumiri si imensul meu respect echipei de la spitalul Parhon domnului doctor chirurg Mircea Ghemigian,doamnei manager de spital Adina Ghemigian, doamnei doctor rezident Roxana Boanta, doamnelor asistente Veronica Slipenchi, Irina Iovan, Amalia Ciobanu si tuturor celor care au avut agrija de mine si de alte persoane aflate in situatia mea in terapie intensiva si pe perioada internarii!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.