Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV DEZVĂLUIRE Ce cuprinde acordul secret dintre UNPR și PSD

UNPR PSD acord semnat

stiripesurse.ro vă prezintă un acord păstrat la secret până acum. El a fost dezvăluit însă din greșeală de un lider județean al UNPR în încercarea de a convinge câțiva jurnaliști că "UNPR e un partid mare așa cum ne-a trasat domnul general ordinul să spunem de acum".

UNPR și PSD au semnat un acord din care UNPR-ul lui Gabriel Oprea iese extrem de bine. Totul în condițiile în care la alegerile locale și parlamentare din 2016 PSD va fi sleit și slăbit:
-acordul e valabil până în 2020;
-UNPR obține obligatoriu 50 de locuri în noul parlament (pot fi și mai multe);
-4 președinții de consilii județene
-5 primării reședință de județ.

******
Audio recording and upload >>
"PSD si UNPR au semnat un protocol valabil pana in 2020. In protocol pa langa alte multe aspecte subliniaza niste lucruri deosebit de importante:
-UNPR are acum 46 de parlamentari. Unul dintre punctele care au fost negociate de președintele Gabriel Oprea cu conducerea PSD este ca pe listele comune din 2016 de la alegerile parlamentare UNPR sa aiba 50 de locuri eligibile
-4 președinții de consiliu județean si nu neaparat acolo unde pnl sau pdl stau foarte bine si e greu sa il bati pe presedinte, ci in localitati/județe în care cu adevărat se poate castiga aceasta chestiune
-5 primării reședință de județ au fost negociate cu PSD să revină UNPR-ului. Din experienta e clar ca la alegeri mergi cu primarul in functie sau cu altul? Clar mergi cu primarul in functie. De aceea nu va asculd ca printre alte lucruri negociate cu conducerea partidului e si sustinerea dumnealui la primarie in 2016.
Noi asa cum stiati aveam doar un singur sef de CJ, pe domnul Culita Tarata la Neamt si un primar la resedinta de judet, la Baia Mare si il avem si pe domnul Ontanu la Sectorul 2.
Pe langa acest domni a venit domnul Stan de la Galati, a venit domnul Dragulin de la Calarasi si suntem in negocieri si cu alti primari care au castigat mandatul pe listele altor partide.", a spus președintele UNPR Călărași, deputatul Aurel Nicolae.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.