Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Dragnea, în CExN: 'Nu merg mai departe cu PSD dacă nu trec criteriile'

dragnea-mediafax.ro

Președintele PSD Liviu Dragnea le-a transmis liderilor partidului că el nu este dispus sa 'mearga mai departe' cu partidul dacă social-democrații vor respinge criteriile de integritate, au relatat surse din partid pentru STIRIPESURSE.RO.

Conducerea lărgită a PSD a întors pe toate fețele, miercuri dupa-amiază, criteriile de integritate care vor fi impuse candidaților la alegerile locale și parlamentare din 2016.

"Am discutat trei ore numai despre integritate. Fiecare ridica cate o problema si fiecare punct de vedere era corect. O sa-i afecteze pe multi dar asta e, cale de intoarcere nu mai e", spun surse din sedinta.

Potrivit surselor citate, in sedinta s-a dorit un vot pe fiecare criteriu in parte, moment in care Liviu Dragnea a pus capat discutiei.

"A ascultat pe toata lumea, dar a spus 'Gata, astea sunt criteriile. Nu-mi trec astea eu nu merg mai departe cu partidul'", spun sursele citate.

Numarul doi din PSD, Valeriu Zgonea, l-a dublat pe Dragnea. "Ce o tot intoarcem pe toate partile? Trebuie făcute, toți suntem de acord că trebuie făcute", ar fi spus si el, potrivit surselor PSD.

Comitetul Executiv National al PSD a adoptat, miercuri, un Cod de etica si conduita al partidului care detaliaza condițiile pe care un candidat PSD în alegeri este obligat să le îndeplinească precum și sancțiunile pentru cei care sunt acuzați de fapte de corupție, evaziune fiscală sau fapte comise cu violență.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.