Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV - Dragnea, vizibil afectat într-o discuție cu Dacian Cioloș / VIDEO

dragnea-ciolos

Președintele PSD Liviu Dragnea a fost vizibil afectat într-o discuție cu premierul Dacian Cioloș, scenele fiind surprinse de STIRIPESURSE.RO după discursul din Parlament al lui Klaus Iohannis cu ocazia împlinirii unui an de la preluarea mandatului de președinte.

Mai întâi Cioloș a coborât de la locurile destinate Guvernului și s-a dus țintă la banca parlamentară a șefei PNL, Alina Gorghiu. În această întâlnire de aproximativ 15 minute, premierul a vorbit destul de puțin și a ascultat-o majoritatea timpului pe Gorghiu.

După discuția cu aceasta, premierul a purtat o discuție și cu liderul PSD Liviu Dragnea, însă de această dată Cioloș a fost cel care a vorbit majoritatea timpului și din gesturile folosite de acesta reiese foarte clar că cei doi discută despre o problemă la care Cioloș nu prea găsește soluția. De asemenea, Dragnea dă semne că nici el nu are o soluție la problemă.

Liviu Dragnea este vizibil afectat de ce-i spune Dacian Cioloș și chiar se încruntă în câteva rânduri. Discuția Cioloș-Dragnea a durat aproximativ 5-7 minute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.