Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV. Inghesuiala mare pe listele PNL. Concurenta acerba pe candidaturi / DOCUMENT

primar

PNL a centralizat toate candidaturile depuse in interiorul partidului pentru alegerile locale din 2016. Spre surprinderea chiar si a unor lideri liberali, pe listele PNL este mare inghesuiala si se anunta o concurenta acerba mai ales pentru primariile de oras (370 de candidati) sau municipiu (280 de candidati).

In ceea ce priveste candidaturile pentru comune, liberalii au cateva primarii pentru care inca nu s-au inscris doritori.

Stiripesurse.ro a obtinut in exclusivitate centralizarea realizata de PNL a candidaturilor depuse in interiorul partidului pentru alegerile locale. Prioritate vor avea primarii in functie si cei care se vor pozitiona cel mai bine in sondaje. Acestea se vor efectua in aceasta toamna, tot atunci candidaturile vor fi definitivate.

content-image

content-image

Vasile Blaga a arătat că în şedinţele liberalilor au fost analizate pe categorii candidaturile la funcţiile de primari de municipii reşedinţă de judeţ, municipii şi oraşe. 

"Chiar dacă mai aşteptăm în multe zone candidaturi, pentru că ne interesează candidaturi câştigătoare, din 11 primari în funcţie din capitalele de judeţ 10 vor candida din nou, dar avem pentru restul un număr de 134 de candidaţi", a spus Blaga. 

Liberalul a precizat că dintre cei 23 de primari în funcţie din partea PNL în primăriile de municipii, altele decât cele reşedinţă de judeţ, vor mai candida 19, menţionând că pentru aceste funcţii s-au înscris în total tot 134 de candidaţi. 

Blaga a mai spus că PNL are 76 de primari de oraşe în funcţie, dintre care vor candida la locale 70. În total, în competiţia internă a PNL pentru desemnarea candidaţilor la primăriile de oraşe s-au înscris 292 de liberali.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.